Baseus SUDZ-01 avtonosilec, ki se pritrdi na armaturo – črn

14,99 

SKU9eb585a87de7
StatusNi na zalogi

Baseus SUDZ-01 avtonosilec, ki se pritrdi na armaturo – črn

Nosilecje izdelan iz visokokakovostnih materialov, kot je trden ABS, trpežen PC in odporen silikon, kar zagotavlja vzdržljivost in zanesljivost.

Ena od ključnih lastnosti tega stojala je njegova trikotna pritrditev, ki omogoča stabilnost tudi na neravnih cestah. Ne glede na to, kako divja je vožnja, bo vaš telefon varno nameščen in vam omogočal nemoten pogled na zaslon.

Zahvaljujoč funkciji vrtenja za 360 stopinj lahko svobodno prilagajate vidni kot, kar vam omogoča enostavno prilagajanje različnim potrebam po perspektivi gledanja. Ne glede na to, ali potrebujete navodila za vožnjo ali preprosto želite enostaven dostop do vaših telefonskih funkcij, bo to stojalo zagotovilo, da je vaš zaslon vedno v pravem kotu.

Poleg tega je to stojalo zasnovano za enoročno upravljanje. Mobilni telefon ga lahko enostavno pritrdite in uporabljate samo z eno roko, kar vam omogoča popolno udobje med vožnjo. Vaša varnost in vožnja ne bosta nikoli ogroženi, saj stojalo omogoča stabilno namestitev telefona brez tveganja za nenadzorovano gibanje.

Da bi še dodatno zaščitili vašo napravo, je stojalo opremljeno s protizdrsnimi silikonskimi podlogami. Te podloge zagotavljajo, da bo vaša armaturna plošča in telefon zaščitena pred praskami, tudi med vožnjo po najbolj razburkanih cestah.

Stojalo je široko združljivo z različnimi mobilnimi napravami, ki imajo zaslone velikosti od 3,5 do 7 palcev. Ne glede na to, ali uporabljate iPhone, Samsung Galaxy ali katero koli drugo priljubljeno napravo, bo to stojalo zagotovilo, da se popolnoma prilega vašim potrebam.

Vzemite si trenutek, da izkusite vrhunsko kakovost, vzdržljivost in funkcionalnost tega stojala za avtomobilski telefon. Ne samo, da vam bo olajšal vožnjo, ampak bo tudi varno in udobno nameščal vašo napravo, ne glede na to, kam se odpravljate. Ne zamudite te priložnosti, da izboljšate svojo izkušnjo vož

Primeren je za vse vrste telefonov.

Specifikacija:

Material: ABS + PC + silikon

Fiksni položaj: armaturna plošča (nad prikazom instrumentov)

Velikost: 12 x 6,6 x 5,5 cm

Teža: 73 g

Združljivost: mobilne naprave s 3,5 – 7-palčnimi zasloni