Garmin športna ura Forerunner 30 REFURBISHED

53,99 

SKU6d58d93e6e12
Status20 na zalogi

Garmin Forerunner 30 REFURBISHED

Gre za obnovljene ure, ki jih je proizvajalec Garmin sam obnovil. Gre za ure, ki so bile ob prodaji vrnjene zaradi določenih napak. Le te je tovarniški servis Garmin odpravil in dal ponovno v prodajo. Ure imajo 1 letno tovarniško garancijo.

Za uporabo preprosta tekaška ura GPS z merilnikom srčnega utripa na zapestju

  • Tehnologija merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ meri srčni utrip1 na zapestju podnevi in ponoči
  • Vgrajeni sprejemnik GPS beleži, kako daleč, kako hitro in kje tečete
  • Omogoča oceno najvišjega VO2, ki je izmerljiv kazalnik vaše aerobne zmogljivosti ali telesne pripravljenosti
  • Povezane funkcije2 vključujejo osnovna pametna obvestila za klice in besedilna sporočila, samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect™ in možnost spremljanja teka s funkcijo LiveTrack
  • Celodnevno merjenje aktivnosti šteje korake in kalorije ter vas opomni, kdaj se morate začeti gibati, poleg tega pa funkcija Move IQ® samodejno zazna in razvrsti dejavnost
  • Avtonomija baterije3: do 5 dni v načinu pametne ure; 8 ur v načinu GPS

Z uro Forerunner 30 lahko enostavno ostanete v formi in ste hkrati povezani. Za uporabo preprosta tekaška ura GPS vključuje vse ključne funkcije, ki si jih želite imeti med tekom, vključno z merilnikom srčnega utripa na zapestju1 in osnovnimi pametnimi obvestili2. Kaj še? Omogoča vam tudi uporabo orodij za spremljanje telesne pripravljenosti, enostavno beleženje dejavnosti in samodejno nalaganje podatkov v storitev Garmin Connect, kjer se lahko poglobite v svoje osebne statistične podatke.

Tecite na polno

Ura Forerunner 30 je tanka in lahka, zato je popolna za vsakodnevni tek, vadbo in tekmovanja. Opremljena je z vgrajeno tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju in vgrajenim sprejemnikom GPS, ki beleži razdaljo, tempo in druge parametre. Ura beleži vse omenjene statistične podatke, zato ne potrebujete ničesar drugega, niti telefona ali prsnega pasu. Samo nadenite si jo in začnite teči.

!#162674%%alt%%#!

Spremljajte svojo telesno pripravljenost

Želite izvedeti več o svoji telesni pripravljenosti? Ura Forerunner 30 obdela podatke o srčnem utripu in oceni vaš najvišji VO2, ki je kazalnik vaše telesne zmogljivosti. Čim višji je rezultat, tem bolje. Redna vadba in trdo delo lahko sčasoma izboljšata vaš najvišji VO2, zato se začnite potiti!

!#162675%%alt%%#!

Ostanite povezani

Ko je ura Forerunner 30 združena z združljivim pametnim telefonom, omogoča prejemanje pametnih obvestil kar na zapestju, zato ste lahko na tekočem s telefonskimi klici in besedilnimi sporočili. Med tekom ostanite povezani z družino in prijatelji in jim omogočite, da vas spremljajo v realnem času s funkcijo LiveTrack. Ura Forerunner 30 celo samodejno naloži statistične podatke in shranjene teke v spletno vadbeno skupnost Garmin Connect2.

!#162676%%alt%%#!

Prilagodite napravo in se povežite

Storitev Garmin Connect je več kot samo mesto za shranjevanje podatkov. Je rastoča spletna skupnost, s pomočjo katere se lahko tekači, kot ste vi, povežejo in tekmujejo v izzivih, se spodbujajo ter celo delijo svoje uspehe prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate prek spleta ali pametnega telefona s programom Garmin Connect™ Mobile .

Merjenje aktivnosti podnevi in ponoči

Vaša nova ura Forerunner 30 je zaradi funkcij merjenja aktivnost primerna za vsak dan. Vključuje podatke o številu korakov, kalorijah, razdalji, spanju1 in minutah intenzivnosti, poleg tega pa skrbi tudi za stalno merjenje srčnega utripa. Prav tako spremlja obdobja neaktivnosti in vas z vibriranjem opozarja, kdaj je čas, da se začnete gibati. Merjenje aktivnosti je še pametnejše s funkcijo Move IQ, ki samodejno zazna, ko se začnete gibati, in dejavnost razvrsti kot hojo, tek, kolesarjenje ali drugo.

1 Natančnost merjenja aktivnosti
2 Pri združitvi z združljivim telefonom
3 Avtonomija baterije je odvisna od izbranega načina delovanja in uporabe