Haylou RT3 LS16 pametna športna ura – črna

55,99 

SKUcf56e68a8b75
Status24 na zalogi

Haylou RT3 LS16 pametna športna ura – črna

Pametna športna ura Haylou je tehnološko dovršena, učinkovita in zanesljiva.

Pametna športna ura Haylou RT3

Zagotovite udobje ob vsaki aktivnosti! Pametna ura Haylou RT3 vam bo omogočila spremljanje vašega zdravja – spremlja vaš srčni utrip, spanje, količino s kisika v krvi in raven stresa. Ponuja več kot 100 različnih športnih načinov, omogoča upravljanje klicev in vas obvešča o prejetih obvestilih. Opremljen je z 1,43-palčnim zaslonom AMOLED, ki je zelo pregleden. Zagotavlja dolg čas delovanja in je vodoodporna po standardu IP68. Poleg tega jo odlikuje sodobna in minimalistična zasnova.

Pogovor preko ure in obveščanje o vaših sporočilih

Z uro Haylou se boste lahko prostoročno brezskrbno pogovarjali. Obenem pa vam ne bo ušlo nobeno obvestilo! Prek povezave Bluetooth povežite svoj pametni telefon z uro in med vadbo ali kuhanjem udobno sprejemajte klice – samo dvignite zapestje. Ura RT3 vas bo obvestila tudi o prejetih sporočilih in obvestilih. Vklopite funkcijo vedno vključenega zaslona in imejte pregled nad vsemi najpomembnejšimi informacijami, npr. časom ali stanjem polnjenja ure.

 

Več kot 100 športnih načinov

Pametna ura RT3 bo vaš najboljši spremljevalec med vadbo. Naprava ponuja kar 105 športnih načinov, ki vam bodo zagotovili najpomembnejše informacije o vaši vadbi. Med drugim vas bo obveščala o številu porabljenih kalorij, srčnem utripu, številu opravljenih korakov ali prehojeni razdalji. Med razpoložljivimi načini boste našli na primer nogomet, tek, kolesarjenje ali plezanje – zagotovo boste našli nekaj primernega za vas!

 

Poskrbite za svoje zdravje

Nadzorujte svoje zdravje. Pametna ura RT3 vam omogoča spremljanje ravni kisika v krvi – zaspanost in utrujenost po intenzivni vadbi ali delu sta znak, da je v telesu premalo kisika. Omogoča tudi spremljanje srčnega utripa do 24 ur na dan. Poleg tega vas bo takoj obvestil o odkritih nepravilnostih. Naprava ponuja tudi funkcijo menstrualnega koledarja, spremljanje kakovosti spanja ali vodnik za dihalno vadbo.

 

Velik zaslon AMOLED

Upravljanje pametne ure vam ne bo povzročalo težav. Ima velik, lahko berljiv zaslon, ki je izdelan iz trpežnega 2,5D stekla, odpornega na poškodbe. Zagotavlja jasno in berljivo sliko v vseh pogojih. Njen videz lahko prilagodite svojim željam tudi tako, da izbirate med več kot 100 številčnicami, ki so na voljo v aplikaciji Haylou Fun.

 

Skrbno premišljeno oblikovanje

Uro odlikuje izredno lahka zasnova, saj tehta le približno 50 gramov – med vsakodnevno nošenjem je skoraj neopazna. Opremljena je s posebno številčnico, ki omogoča enostavno upravljanje ure. Napravo odlikuje tudi vodoodpornost IP68, zato vam je ni treba sneti, ko si umivate roke ali telovadite. Poleg tega je pametna ura RT3 videti izjemno elegantno in bo zanimiv dodatek k vašemu vsakodnevnemu stilu.

 

Do 20 dni delovanja

Izdelek je opremljen z zmogljivo 280 mAh baterijo, ki z enim polnjenjem v osnovnem načinu zagotavlja do 20 dni delovanja. Pri vsakodnevni uporabi ure in uporabi večine njenih funkcij pa je čas delovanja naprave 7 dni. Še več, ura se bo tudi napolnila zelo hitro.

 

 

Še več možnosti

Z dodatnimi funkcijami pametne ure si lahko še bolj olajšate vsakodnevna opravila. Z uro RT3 lahko preprosto upravljate glasbo, ki se predvaja iz pametnega telefona – preprosto preklapljajte ali ustavite skladbe. Naprava vas bo tudi opomnila, da se morate premakniti, ko dolgo sedite ali vam pomagala najti vaš telefon.

 

 

Specifikacija:

Proizvajalec: Haylou
Naziv: Pametna ura HAYLOU Solar Plus RT3
Model: LS16
Barva: Črna
Dimenzija: 45 x 45 x 10,1 mm
Teža: 49,5 g (vključno s trakom)
Različica Bluetooth: 5.2
Velikost ekrana: 1,43-PALČNI AMOLED
Resolucija ekrana: 466 x 466
SEnzorji: Senzor srčnega utripa, senzor nasičenosti krvi s kisikom, senzor gibanja
Velikost baterije: 280 mAh
Delovanje baterije: Od 21 do 7 dni
Deluje na: Android 6.0 ali novejši; iOS 11.0 ali novejši
Standard za vodo: IP68
Aplikacija: Haylou Fun