Huawei pametna zapestnica Band 2 PRO – merilnik aktivnosti

49,99 

SKU98c0f91a6dd6
StatusNi na zalogi

Huawei pametna zapestnica Band 2 PRO – merilnik aktivnosti

Huawei zapestnica ima multi funkcijski ekran. Zapestnica vam pokaže prehojene korake, alarm, uro, srčni utrip, porabljene kalorije, obvešča vas o klicih in sporočilih, beleži vaše treninge in aktivnosti. Vse podatke vam prenese na vaš pametni telefon.. Zapestnica ima integriran senzor za merjenje srčnega utripa, kar pomeni, da vam lahko beleži srčni utrip skozi celoten dan. Z zapestnico lahko poiščete tudi vaš pametni telefon (ČE JE POVEZAN Z BLUETOOTH IN V DOSEGU 10M), Zapestnica bo beležila kvaliteto vašega spanja. Zapestnica ima ip67, kar pomeni da se z njo lahko tuširat in umivate roke, ter trenirate na dežju. *Zapestnica ni primerna za plavanje ali potaplanje.

Huawei pametna zapestnicabo beležila vašo aktivnost med dnevom in ponoči. Z Bluetooth tehnologijo se poveže z vašim telefonom, združljiva je z napravami Android in Apple.

Baterija ob normalni uporabi drži 9 dni (testirano v laboratoriju na podalgi porabe Huawei in Honor telefonov), nato pa jo lahko s pirloženim polnilnim kablom ponovno napolnete.

 

Vse funkcije pa so grafično prikazane tudi na aplikaciji na vašem telefonu.

Velikost 44 x 19.7 x 10.3 mm Teža 21 g