Gepard X73 podatkovni kabel (Quick Charge) 3,0A 60W Type C na Type C 1m bel

9,99 

SKU35de200cfc22
Status8 na zalogi

Gepard X73 FAST PD 60W USB-C – USB-C je kabel, ki omogoča hitro polnjenje in prenos podatkov med napravami, opremljenimi s priključki USB-C.

Glavne značilnosti in prednosti kabla:

Hitro polnjenje: Kabel X73 podpira tehnologijo Power Delivery (PD) s 60W močjo, kar omogoča hitro polnjenje naprav s priključki USB-C. S tem lahko na primer hitro napolnite prenosnik, tablico ali pametni telefon.

Visoka kakovost: Kabel je izdelan iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja učinkovito polnjenje in tudi vzdržljivost ter odpornost na poškodbe.

Priključki USB-C: Kabel ima priključke USB-C na obeh koncih, kar omogoča univerzalno uporabo pri številnih napravah. To je idealna rešitev za prenos podatkov ali polnjenje.

Hitro prenašanje podatkov: Kabel X73 omogoča hitro prenašanje podatkov med napravami. To je koristno, kadar želite prenesti datoteke med prenosnikom in pametnim telefonom, tablicami ali drugimi napravami s priključkom USB-C.

Dolžina kabla: Kabel je dolg 1 meter, kar omogoča udobno uporabo naprave med polnjenjem, tudi če je vtičnica za napajanje nekoliko dlje stran.

Združljivost: Kabel je združljiv z mnogimi napravami, opremljenimi s priključki USB-C, vključno z prenosniki, pametnimi telefoni, tablicami, prenosnimi polnilniki in drugimi.

Kabel X73 FAST PD 60W USB-C – USB-C je zanesljiv kabel, ki omogoča hitro in učinkovito polnjenje ter prenos podatkov med napravami s priključki USB-C. Je odličen dodatek k setu vsakega uporabnika sodobnih prenosnih naprav.