Tactical avtopolnilec 2x USB-A QC 24W 3A s kablom Ligntning LICENČNI POLNILEC- siv

19,99 

SKUb1066c88aeae
Status4 na zalogi

Tactical avtopolnilec 2x USB-A QC 24W 3A s kablom Ligntning 0,3m – siv

Kvaliteten polnilec

Zelo kul avtomobilski polnilnik z dvema priključkoma USB-A in USB-A/Lightning kablom iz aramidnih vlaken, Tactical dizajnom in močjo polnjenja do 24 W.

Delite energijo

Z dvema priključkoma USB-A je vse podvojeno. Delite energijo s sopotnikom ali si jo obdržite zase ter hkrati polnite svoj telefon in power bank.

Edinstven dizajn

Na zgornjo stran polnilnika smo nanesli vzorec iz ogljikovih vlaken, ki izgleda odlično in obenem ščiti polnilnik. Notranjost smo opremili z modro LED lučko.

Nerazmerljivo vzdržljivo

Pri Tacticalu se trudimo, da stvari trajajo. Zato ta polnilnik v tej kategoriji ponuja le najboljše. Pri proizvodnji smo uporabili zelo vzdržne in nevnetljive materiale, uporabili STANDARD UL94 in vse opremili s štiristopenjsko zaščito pred prenapolnjenjem, pregrevanjem, preobremenitvijo in kratkim stikom. Zahvaljujoč temu ukrepu polnilnik takoj prepozna morebiten problem in prilagodi tok in napetost polnjenja ali se celo samodejno izklopi.

Hitri polnilni kabel bo presegel vsa vaša pričakovanja

Vrhunski kabel za polnjenje iPhoneUSB-A/Lightning v dolžini 0,3 m. Zadovoljni boste ne samo zaradi izjemno hitrega polnjenja, ampak tudi zaradi njegove izdelave. Kvalitetni materiali naredijo ta kabel za polnjenje popolnoma nepremagljiv. Pika na i pa je Apple MFi certifikat, visoka hitrost prenosa, praktična dolžina in neomejena garancija.

Aramidna vlakna zagotavljajo vzdržljivost in prožnost

Aramid je material, ki se uporablja v številnih industrijah, vključno s proizvodnjo zaščitnih oblek in vesoljske industrije. Tactical je izkoristil njegove lastnosti in ustvaril polnilni kabel za vse avanturiste. Zunanja opna je narejena iz prožnega najlona, znotraj pa boste našli pravi dragulj. Aramidna (Kevlar) vlakna in konci iz aluminijeve zlitine jamčijo za dobro prožnost, prilagodljivost in hkrati trdnost. Ne glede na to, ali ste avanturist ali raje ostajate v toplem domu, bo naš polnilni kabel za iPhone zanesljiv partner. Sposoben je obvladovati zahtevne pogoje in je nujen del opreme za pisarno ali pod šotorom.

Ali imate Apple iPhone? Ta model vas ne bo razočaral

Ste naveličani obvestil na svojem mobilnem telefonu, da vaš dodatek več ni podprt in vaš polnilnik za iPhone preneha delovati? To skrb lahko pozabite s Tacticalom. Za svoje dodatke je pridobil certifikat MFI, zaradi česar je ta kabel za polnjenje iPhone varna stava. Tako razmerje med kablom in vašo napravo Apple ne bo pretrgano niti med posodobitvami sistema iOS.

Hitra energija za vaš mobilni telefon z zanesljivim prenosom podatkov

To ni le še en kabel za polnjenje iPhone. V roke boste dobili izjemen kabel visoke kakovosti z hitrostjo prenosa do 480 MBps, s katerim bodo vaši podatki pravilno usmerjeni. To kombinacijo dopolnjuje podpora za 12 W polnjenje. Nikoli se vam več ne bo zgodilo, da se bo baterija vašega mobilnega telefona izpraznila med polnim dnevom aktivnosti. V samo nekaj minutah, zahvaljujoč optimalnemu toku polnjenja in napetosti, lahko stanje baterije povečate za deset odstotkov. Preizkusite Tactical in ne boste želeli nič drugega.

Opremljen s priključkom Lightning in praktičnim kablom

Naprave od Apple se razlikujejo od konkurence na mnogo načinov. Eden od njih je vrsta priključka, ki ga na drugih napravah ne moremo najti. Tactical in njegov kabel za polnjenje sta se briljantno prilagodila s priključkom Lightning, ki je boljši od originala. Z njim ga lahko enostavno priključite, brez potrebe, da bi kabel zvijali v luknjo. Dolžina polnilnika ne bo vrtela vaše glave, gre za kratek kabel, na primer za računalnik, dolg 0,3 metra.

BODITE EKO

Mi pri Tacticalu imamo radi naravo. Vsi naši izdelki so pakirani v okolju prijazne EKO škatle iz recikliranega papirja, da bi imeli čim manjši vpliv na okolje. Razmišljajte taktično!

  • KLJUČNE LASTNOSTI
  • Podpora za napetost do 12V
  • Štiristopenjska zaščita
  • Ogljikov dizajn
  • Nepremagljiva kakovost

SPECIFIKACIJE POLNILNIKA

Model: SN-501

Skupen izhod USB-A: 5V 4,8A