Samsung powerbank prenosna baterija 45W polnilec EP-P5420XUE – bež – original

53,99 

SKU87e6d9e33349
Status2 na zalogi

Samsung powerbank prenosna baterija 45W polnilec EP-P5420XUE – bež – original

**Hitro polnjenje na poti**

Uradni Samsung prenosni polnilnik v bež barvi omogoča hitro polnjenje z močjo do 45W, kar vam omogoča priročno hitro polnjenje, ko ste na poti. Prosimo, upoštevajte: 45W super hitro polnjenje je možno samo ob priključitvi ene naprave. Če naprave ne polnijo, ga ponastavite s pritiskom na gumb za vklop za 7,5 sekunde.

**Ekološko**

Ekološki materiali z UL-certifikacijo

Ta uradni Samsung prenosni polnilnik je zasnovan z mislijo na naš planet, izdelan iz UL-certificiranih recikliranih materialov, ki zmanjšujejo emisije ogljika in prispevajo k ohranjanju ključnih virov našega sveta. Zunanjost polnilnika je ustvarjena iz UL-preverjenih recikliranih materialov in vsebuje najmanj 20% reciklirane vsebine po uporabi.

**SAMSUNG**

Elegantna, prenosna in ergonomska zasnova

Samsung prenosni polnilnik izgleda urejeno in elegantno, popolno se prilega v vašo dlan. Telo polnilnika ima čist zaključek, z ukrivljenimi linijami in mehkimi robovi pa zagotavlja udoben oprijem, popoln za vsakodnevno uporabo.

**Polnjenje treh naprav hkrati**

Samsung prenosni polnilnik vam omogoča polnjenje ne ene, ampak treh naprav hkrati z uporabo trojnih USB-C priključkov na prenosnem polnilniku.

**Univerzalna združljivost z USB-C napravami**

Uradni Samsung prenosni polnilnik omogoča enostavno polnjenje širokega nabora naprav, združljivih z USB-C, kot so vaš mobilni telefon, slušalke in tablični računalnik.

**Tehnične specifikacije:**

  • – Baterija: 20000mAh
  • – Hitro žično polnjenje vhod/izhod (SFC/PD/ največ 45W vhod/izhod) – Vsebina paketa: – Dolžina kabla: 0,2m – Dimenzije (Š x V x G): 76 x 152 x 26 mm

**Kaj je v škatli?**

  • – 1 x Samsung 45W prenosni polnilnik
  • – 1 x Samsung USB-C na C polnilni kabel

**Ključne podrobnosti**

  • – Št. dela: EB-P4520XUEGEU
  • – UPC: 8806095312187 – Mobile Fun ID: 97362 – Barva: Bež – Blagovna znamka: Samsung