Gepard EU39 hišni adapter polnilec 220V PD 20W vhod Type C PD 3.0 – Original (EU Blister) bel

12,99 

SKU6bdbe8ff38f7
StatusNi na zalogi

Gepard EU39 USB-C polnilec (PD20W) je polnilec USB-C z močjo 20W.

Tu so glavne značilnosti in prednosti tega polnilca:

Hitro polnjenje: Polnilec EU39 USB-C Charger podpira tehnologijo Power Delivery (PD) s 20W močjo, kar omogoča hitro polnjenje združljivih naprav. To je idealna rešitev za hitro polnjenje pametnih telefonov, tablic in drugih naprav s priključkom USB-C.

Kompaktna velikost: Polnilec ima majhne dimenzije, kar ga naredi prenosnega in enostavnega za potovanje. Vedno ga lahko vzamete s seboj in si tako zagotovite možnost polnjenja kjerkoli.

Univerzalna uporaba: Polnilec je združljiv z različnimi napravami, ki imajo priključke USB-C, vključno s pametnimi telefoni, tablicami, prenosnimi polnilniki, brezžičnimi slušalkami in drugimi.

Varnost: Polnilec EU39 je zasnovan z mislijo na varnost uporabnikov in naprav. Ponuja zaščito pred prenapetostjo, kratkim stikom in drugimi morebitnimi nevarnostmi.

Energijska učinkovitost: Polnilec EU39 je zasnovan z mislijo na varčevanje z energijo in minimalno porabo v stanju pripravljenosti. Polnilec EU39 USB-C Charger (PD20W) je praktična naprava, ki omogoča hitro in učinkovito polnjenje različnih naprav s priključki USB-C. Je idealen za vsakodnevno uporabo in potovanja ter zagotavlja dostop do polnjenja kjerkoli.