Baseus prenosna baterija Star Lord PPXJ20 powerbank 20.000 mAh 22,5W 2xUSB + 1x Type C – bel

34,99 

SKU3345a1bfc423
StatusNi na zalogi

Baseus prenosna baterija Star Lord PPXJ20 powerbank 20.000 mAh 22,5W 2xUSB + 1x Type C – bel

 

Kompaktna in dovolj močna

Pozdravljeni, predstavljamo vam Baseus Star Lord 20000mAh Powerbank – močno in zanesljivo napravo za polnjenje vaših mobilnih naprav kjerkoli in kadarkoli. Ta powerbank združuje visoko zmogljivost, eleganten dizajn in napredne funkcije, ki vam omogočajo, da ostanete povezani in polni energije ves dan.

2x USB 1x Type C

Z impresivno kapaciteto 20000mAh vam Baseus Star Lord omogoča večkratno polnjenje vašega telefona, tablice ali druge naprave, ne da bi se vam bilo treba ukvarjati s pomanjkanjem energije. Zahvaljujoč dvema USB vhodoma in enemu USB-C vhodu lahko hkrati polnite do 3 naprave, kar prihrani čas in vam omogoča, da ste vedno dosegljivi.

Hitrost polnjenja kar 22,5W

Ne le zmogljiv, ampak tudi pameten. Baseus Star Lord je opremljen s tehnologijo hitrega polnjenja, ki zagotavlja hitrejše in učinkovitejše polnjenje vaših naprav. Vgrajena inteligentna zaščita pa varuje vaše naprave pred prenapetostjo, prekomernim tokom, kratkim stikom in drugimi neželenimi dogodki. S svojim prefinjenim dizajnom in trpežno konstrukcijo je Baseus Star Lord primeren za vsakodnevno uporabo. Tanek in kompakten design omogoča preprosto prenašanje v torbici, nahrbtniku ali žepu, tako da ste vedno pripravljeni na pot. Vzemite nadzor nad svojo energijo z Baseus Star Lord 20000mAh Powerbankom. Zagotovite si zanesljivo in hitro polnjenje za vaše naprave ter ostanite povezani na poti.”

Hitro polnjenje naprav

vaše naprave bodo varno in hitro napolnjenje. Baterija polni naprave s tokom do 22,5W

Vedno na tekočem

S pritiskom na gumb lahko preverite kako polna je vaša baterija. Prikaz kako polna je baterija se prikaže LCD ekranu v procentih.

Prenosna baterija Baseus bo napolnjena v 6h urah.

Specifikacije:

  • Kapaciteta baterije: 20000mAh
  • Vrsta baterije: Litij-ionska baterija Vhodi: 1x Micro-USB vhod (5V/2A) 1x USB-C vhod (5V/2A) Izhodi: 2x USB izhod (5V/2.4A) 1x USB-C izhod (5V/3A) Hitro polnjenje: Da, podpora za hitro polnjenje Zaščita: Inteligentna večplastna zaščita pred prenapetostjo, prekomernim tokom, kratkim stikom in drugimi neželenimi dogodki Indikator LED lučke: Da, za prikaz stanja napajanja Material: Trpežna ABS plastika Barva: bela Dimenzije: približno 150 x 73 x 25 mm Teža: približno 370 g

Baseus Star Lord 20000mAh Powerbank je zmogljiva naprava z visoko kapaciteto, ki vam omogoča polnjenje več naprav hkrati. Z različnimi vhodi in izhodi ter podporo za hitro polnjenje zagotavlja učinkovito in zanesljivo polnjenje vaših mobilnih naprav. Trpežna konstrukcija in eleganten dizajn pa omogočata preprosto uporabo in prenašanje naprave.