RIVA POWER zunanja baterija powerbank 8000 m/Ah + kabel USB z MicroUSB črn

16,99 

SKU62ca44241a65
Status13 na zalogi

RIVA POWER zunanja baterija powerbank 8000 m/Ah + kabel USB z MicroUSB črn

Imate pogosto prazen telefon? RIVA POWER zunanja baterija je rešitev za vaše težave.

Ta tanka in lahka 8000 mAh močna polnilna baterija je popoln pripomoček za vse popotnike in ljudi na poti. Z njo lahko napolnete vse naprave v vsaki situaciji.

Kompakten in stilski design baterije je odličen za nošenje v torbi ali žepu. Z eno polnitvijo prenosne baterije RIVA 8000 mAh  lahko napolnete vaš pametni telefon, iPhone do 4x, oziroma tablico do 2x (odvisno od kapacitete baterije vaše napreve).

Posebnost polnilne baterije je da ima priseske. Z njimi je uporaba baterija zelo enostavna predvsem pa je praktična. Prilepite jo na hrbtno stran telefona in baterija bo postala eno z vašo napravo. Skupaj ju lahko pospravite v žep ali torbo in ste brez skrbi, da bi se napravi odklopili

RIVA POWER baterijo lahko napolnete in izpraznite 500 krat, v baterijo je integriran poseben kabel USB z MicroUSB-jem, tako da vam ne bo prtebno skrbeti ali imate polnilni kabel s sabo.

Baterija je izredno močna saj je njena izhodna moč 2A, tako da bo vaš telefon, oziroma tablica napolnjena v najkrajšem možnem času.

Baterija ima vse varnostne zaščite proti prenapetosti, prenapolnjenosti in se avtomatično ugasne oziroma prižge.

Zunanje dimenzije: 16x66x130 mm

Teža 170g

Več na: