Samsung original zunanja baterija EB-U2510XUE powerbank Brezžični 10000 mAh 25W Super Fast Charge 2x Type C – bež

49,99 

SKU3e2bdf20b772
Status1 na zalogi

Samsung original zunanja baterija EB-U2510XUE powerbank Brezžični 10000 mAh 25W Super Fast Charge 2x Type C – bež

Brezžično napajanje na poti

Brez napora napolnite različne naprave brezžično s prenosnim 7,5W baterijskim paketom. Preprosto postavite svojo napravo na paket za hitro polnjenje. Združljiv s telefoni, urami, slušalkami in drugimi napravami za brezžično polnjenje. Polnite 3 naprave hkrati (2 žični + 1 brezžični).

Pametni telefon se brezžično polni na baterijskem paketu, s prikazovalnikom polnjenja na zaslonu, ki prikazuje 72% napolnjenosti baterije, obdano z zeleno krožno animacijo napredka.

*Ob hkratnem polnjenju dveh naprav in ene brezžične naprave je maksimalna hitrost polnjenja 7,5W za vsako.

**Združljivost brezžičnega polnjenja se lahko razlikuje glede na model naprave. Preverite združljivost.

Hitro polnjenje

25W baterijski paket z visoko kapaciteto 10.000mAh omogoča super hitro žično polnjenje, kar vam omogoča hitro polnjenje do dveh naprav hkrati, kot tudi polnjenje samega baterijskega paketa, ko je prazen, kar vam zagotavlja hitrost in moč, ko jo potrebujete.

Podrobnosti o izhodih srebrnega zunanjega baterijskega paketa s poudarjenim indikatorjem moči, poleg USB-C priključka.

*Dejanska hitrost polnjenja se lahko razlikuje glede na dejansko uporabo, pogoje polnjenja, povezane naprave in druge dejavnike.

**25W super hitro polnjenje je na voljo samo, ko je priključena ena naprava. Dejanska hitrost polnjenja se lahko razlikuje glede na dejansko uporabo, pogoje polnjenja in druge dejavnike. Če naprave ne polnijo, ponastavite 25W baterijski paket tako, da pritisnete gumb za vklop za 7,5 sekunde.

***Za optimalne rezultate uporabite pristne Samsung kable.

****Združljivost se lahko razlikuje glede na model naprave. Preverite združljivost.

Dvojna vrata, dvojno polnjenje

Funkcija dvojnega polnjenja omogoča hkratno polnjenje dveh naprav, kar je idealno za potovanja, pisarniško uporabo in za tiste, ki so vedno na poti.