iPega igralna konzola GP-9099

32,99 

SKUca7c961e2119
StatusNi na zalogi

iPega igralna konzola GP-9099

Igrajte svobodno brez omejitev, izberite igralno konzolo iPega. Primerna je za vse naprave Android, iOS (deluje le do verzije iOS 13.1) in Windows PC.

Igralna konzola je brezžična, deluje preko Bluetooth povezave.

Konzola ima teleskopsko roko, kamor lahko vpnete svoj telefon in imeli boste popoln nadzor nad igranjem. Z iPega konzolo imate vse možnosti, da postnete najboljši, pravi profi igralec.

Igralna konzola ima prenaloženo funkcijo pri kateri so tipke že avtomatično izbrane, s posebno funkcijo in dodatno aplikacijo pa si jih lahko tudi sami prilagodite.

Z iPega igralno konzolo bo igranje iger postalo še bolj zanimivo. V igri boste napredovali hitreje, saj boste z igralno konzolo lažje igrali in imeli večji pregled na ekranu.

Igralna konzola ima dvojno vibro, v vsakem oprimku, tako da naredi igranje še bolj spektakularno. Tipke A / B / X / Y so osvetlene, kar je uporabno ob igranju v temi. Konzola ima tudi opcijo TURBO, s katero bo igranje še hitrejše.

iPega igralna konzola je primerna za vse naprave, ki imajo operacijske sisteme Android, Win 7 / 8 / 10, Smart televizijske sprejemnike. Ni primerna za IOS naprave, za igranje na ios napravah je potrebno namestiti dodatno aplikacijo Gam3Gear Keychain

Specifikacija

Velikost: D: 16, Š: 11, V: 4 cm

Napetost polnjenja: DC5V / 500 mA

Teža: 404 g

Čas polnjenja: do 2 uri

Delavna napetost: DC 3,7V

Povezava: Bluetooth 4.0,

največja oddaljenost do 8m

Delavni tok: <15mA

Velikost baterije: 400 mAh

Čas igranja: 10 ur

Čas pripravljenosti: do 30 dni