Baseus iskalnik predmetov ZLFDQT2-03 T2 BT, sledilnik – moder z vrvico

19,99 

SKUe0138f609832
Status1 na zalogi

Baseus iskalnik predmetov ZLFDQT2-03 T2 BT, lokator, sledilnik – moder z vrvico

BASEUS iskalnik predmetov

Ali vam je znano občutek, ko iščete svoje dragocene predmete in premetavate celoten dom? Pozabite na to nenehno iskanje in se prepustite napredni tehnologiji s Baseus iskalnikom predmetov T2!

Baseus iskalnik predmetov T2 je nepogrešljiv pripomoček za vsakdanje življenje, ki vam bo prihranil dragocen čas in živce. Ta inovativna naprava je popolna rešitev za iskanje izgubljenih ključev, denarnic, telefona ali karkoli drugega, kar je zavito v tančico skrivnosti.

S svojo napredno tehnologijo sledenja vam Baseus iskalnik predmetov T2 omogoča, da z lahkoto locirate svoje izgubljene predmete. Preprosto pritisnite gumb na vašem pametnem telefonu in iskalnik predmetov bo oddal signal, ki ga bo zaznal T2 in vam pokazal natančno lokacijo vašega izgubljenega predmeta. Nikoli več ne boste izgubljali dragocenega časa s premetavanjem po sobi!

Poleg tega vam Baseus iskalnik predmetov T2 omogoča tudi, da uporabljate obratno sledenje. Če ste izgubili svoj pametni telefon, preprosto pritisnite gumb na T2 in vaš pametni telefon bo začel oddajati zvok, tudi če je v neslišnem načinu. Ne boste verjeli, kako hitro boste našli svoj telefon, ne glede na to, kje se skriva! Z Baseus sledilnikom lahko določite tudi najdaljšo varnostno razdaljo predmeta. V primeru, da predmet preseže to razdaljo vas bo lokator in predmet o tem obvestil z močnim piskanjem.

Ta izjemen iskalnik predmetov je opremljen tudi z dolgoživim baterijskim sistemom, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti za stalno polnjenje. S svojo kompaktno in elegantno obliko je T2 prenosen, kar pomeni, da ga lahko vzamete s seboj kamor koli greste.

Prenehajte z izgubljanjem živcev in naj se vaše iskanje konča s Baseus iskalnikom predmetov T2! Ne izgubljajte dragocenega časa in si zagotovite ta nepogrešljiv pripomoček, ki vam bo prinesel mir in olajšal vaše vsakdanje življenje. Bodite pametni, bodite učinkoviti – Baseus T2 je tu, da vam pomaga najti, kar iščete!