Samsung Galaxy SmartTag2 EI-T5600BWE sledilnik – bel

34,99 

SKUca4fc71d19cd
Status1 na zalogi

Samsung Galaxy SmartTag2 EI-T5600BWE sledilnik – bel

SmartTag

Samsung Galaxy SmartTag2

Ni vam več treba skrbeti, kje ste nazadnje pustili svojo napravo. Registrirajte nov Galaxy SmartTag2 in takoj začnite uporabljati SmartThings Find. Z enostavno uporabniško izkušnjo boste hitro našli svoje najljubše stvari.

Galaxy SmartTag2 uvaja nov način Izgubljeno (Lost mode), ki omogoča, da vnesete svoje kontaktne podatke v sporočilo. Ko nekdo najde vaš predmet z Galaxy SmartTag2, lahko s svojim pametnim telefonom prebere tag, vidi sporočilo in kontaktne podatke lastnika. Na primer, Galaxy SmartTag2 lahko pritrdite na ovratnico hišnega ljubljenčka, kar omogoča enostavno dosegljivost vaših kontaktnih podatkov, ne glede na to, kam gre vaš ljubljenček.

Način Izgubljeno deluje s katerokoli napravo, ki podpira NFC in ima spletni brskalnik. Z načinom varčevanja z energijo baterija Galaxy SmartTag2 zdrži do 700 dni, kar je več kot dvakrat dlje kot pri prejšnjih modelih. V običajnem načinu baterija zdrži do 500 dni, kar je 50 % več kot prej. Galaxy SmartTag2 ima tudi certifikat IP67 za odpornost na vodo in prah. Poleg tega podpira največji doseg Bluetooth (BLE v5.3) do 120 metrov in omogoča upravljanje pametnih domačih naprav prek aplikacije SmartThings.