Hoco selfie tripod stojalo LV03 Plus Showfull za snemanje in slikanje selfie posnetkov 80 cm – črn

26,99 

SKU5b9c2043741a
Status19 na zalogi

Hoco selfie tripod stojalo LV03 Plus Showfull za snemanje in slikanje selfie posnetkov 80 cm – črn

Bodite vedno pripravljeni

Predstavljamo vam izjemno uporaben in kakovosten izdelek – Selfie “LV03 Plus Showfull” for live broadcast, ki ga lahko uporabljate za izboljšanje svojih video vsebin pri prenosu v živo.

S tem inovativnim držalom za mizo boste lahko preprosto pritrdili svoj pametni telefon ali tablični računlanik in ustvarili profesionalno okolje za snemanje ali prenos v živo. Držalo ima enostavno in prilagodljivo zasnovo, ki se lahko prilagodi različnim velikostim in oblikam vašega naprave, hkrati pa zagotavlja stabilno in varno pritrditev.

Ujemite vaše in družinske trenutnke povsod

Za izboljšanje kakovosti video posnetkov ima držalo tudi funkcijo 360-stopinjskega vrtljivosti in nagiba, kar vam omogoča prilagoditev kota posnetka glede na vaše potrebe. Poleg tega lahko držalo tudi enostavno zložite in pospravite, ko ga ne potrebujete več, kar je še posebej priročno za potovanja.

Izdelano je iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno in zanesljivo uporabo. Zahvaljujoč svoji kakovosti in funkcionalnosti je Selfie “LV03 Plus Showfull” za live broadcast izjemna izbira za vsakogar, ki se ukvarja s prenosom v živo, YouTuberje, influencerje, poslovneže, učitelje in druge.

Ne oklevajte in naročite Selfie “LV03 Plus Showfull” for live broadcast še danes ter izboljšajte svoje video vsebine na profesionalen način!

Selfi palica je zelo majhna in priročna, tako da jo boste lahko imeli vedno s seboj.

Karakteristike:

Stojalo je zelo enostavna za uporabo, deluje z napravami Apple in Android

Stojalo se raztegne do 80 cm zato je primerno za vse influencerje in tiste, ki želijo posneti odlične video posnetke.

Stojalo lahko držite v roki ali pa ga postavite. Je dovolj majhen, da ga boste lahko pospravili v torbico ali žep.

Od sedaj naprej boste na slikah tudi VI

Priložena svetilka bo izboljšala svetlobo in vas polepšala. Nastavite lahko toploto svetlobe od 4400K do 6500K. Izbirate lahko med funkcijami warm light / cold light / cold-warm light. Selfie lahko napolnete. Čas polnjenja je do 200 min. Uporabljate pa ga lahko od 1-4 ure.

Naprava je združljiva z android naparvami 4.3 in iOS 6.0 in višje in Apple napravami

Vsebina paketa

1x Teleskopska palica

1x navodila

Garancija 1 leto