Xiaomi Mi Selfie Stick XMZPG01YM tripod stojalo za snemanje in slikanje selfie posnetkov 89 cm – črn

29,99 

SKUd6697d36b549
Status9 na zalogi

Xiaomi Mi Selfie Stick XMZPG01YM tripod stojalo za snemanje in slikanje selfie posnetkov 89 cm – črn

Bodite vedno pripravljeni

Predstavljamo vam izjemno uporaben in kakovosten izdelek – Xiaomi Mi Selfie Stick XMZPG01YM, ki ga lahko uporabljate za izboljšanje svojih video vsebin pri prenosu v živo.

Ujemite vaše in družinske trenutnke povsod

Za izboljšanje kakovosti video posnetkov ima držalo tudi funkcijo 360-stopinjskega vrtljivosti in nagiba, kar vam omogoča prilagoditev kota posnetka glede na vaše potrebe. Poleg tega lahko držalo tudi enostavno zložite in pospravite, ko ga ne potrebujete več, kar je še posebej priročno za potovanja.

Izboljšajte svoje fotografije s kombinacijo stojala za fotoaparat in selfi palice iz podjetja Xiaomi.

Ko ga uporabljate kot stojalo, bo vaš naprava stabilna kot skala, medtem ko vam bo kot selfi palica omogočil širši posnetek. Vrtljiv sklep in nastavljiva roka vam omogočata, da ga prilagodite po svojem okusu – popolno za ustvarjanje zapletenih fotografij. Sponka se lahko raztegne do 86 mm.

Xiaomijeva selfi palica s stojalom je opremljena tudi s Bluetooth daljinskim upravljalnikom, ki vam omogoča fotografiranje tudi, ko je stojalo daleč stran. Z njim se lahko svobodno pridružite prijateljem za skupno fotografijo ali posnamete selfi, ki sploh ne izgleda kot selfi.

Dno selfi palice s stojalom je posebej obloženo z nedrsečimi materiali, kar zagotavlja varnost vaše naprave in preprečuje naključne zdrse.