Akcija!

Apple AirPods Pro s polnilno torbico MagSafe USB-C (2. generacija)

Original price was: 309,00 €.Current price is: 290,00 €.

  • Brezžična Bluetooth povezava
  • Aktivno dušenje hrupa
  • 6 ur zabave ob poslušanju
  • Do 30 ur zahvaljujoč polnilni torbici
  • Vhod USB-C
  • Dostava 3-5 delovnih dni
SKU9818-20
StatusNi na zalogi

Opis Apple AirPods Pro USB-C (2. generacija)

AirPods Pro 2 ima nove senzorje, občutljive na pritisk, ki vam omogočajo prilagajanje glasnosti s potegom navzgor ali navzdol. Izboljšana je tudi življenjska doba baterije, kar pomeni, da vam ušesnih čepkov ni treba polniti tako pogosto. Skupaj s polnilno torbico slušalke zdržijo 30 ur.

Vhod USB-C

Ta različica slušalk Apple Airpods Pro (2. generacija) ima vhod USB-C. To je isti vhod kot večina telefonov in drugih dodatkov, zato potrebujete samo en polnilec za vse vaše naprave!

Odlična kakovost zvoka in odpravljanje hrupa

Apple AirPods Pro 2 imajo odlično kakovost zvoka, ki vam omogoča, da jasno slišite visoke in nizke tone. Ravnovesje se samodejno prilagaja glede na vsebino, ki jo poslušate, zato je zvok vedno optimalen.

AirPodsi podpirajo aktivno odpravljanje šumov, tako da lahko tiho poslušate glasbo tudi v prometnem okolju, saj se zunanji hrup filtrira. Na voljo je tudi način prosojnosti, tako da se lahko pogovarjate, ne da bi morali odstraniti ušesne čepke.

Upravljanje preko slušalk

Ušesne čepke lahko upravljate prek nastavkov, občutljivih na pritisk, ne da bi morali uporabljati telefon. Pritisnite enkrat za premor, dvakrat za preskok skladbe in povlecite navzgor ali navzdol za prilagoditev glasnosti. Tako lahko telefon med tekom preprosto pustite v žepu!

Daljša življenjska doba baterije

AirPods Pro 2 zdržijo do 6 ur z enim polnjenjem, kar je dovolj za večino uporabnikov, da preživijo dan. Potrebujete še več energije? Nato polnilna torbica še vedno ponuja dovolj energije za štirikratno polno polnjenje ušesnih čepkov.

Enostavno najti

Ali pogosto izgubite ušesne čepke? Brez težav z Apple AirPods Pro 2! Ker imata obe slušalki vgrajene zvočnike, ki zapiskajo, če jih izgubite. Nikoli vam jih ne bo treba iskati, preden se znova odpravite skozi vrata!

 

Dodatne informacije

Apple

Apple