Borofone bluetooth slušalke BE58 Sports stereo – črne

17,99 

SKUdae7c89d30d4
Status6 na zalogi

Borofone bluetooth slušalke BE58 Sports stereo – črne

Borofone športne slušalke BE58 Neck Bluetooth so idealen spremljevalec za vaše športne dejavnosti. Zasnovane so z udobnim vratnim ovratnikom, ki zagotavlja stabilno prileganje med gibanjem. S tehologijo Bluetooth 5.0 se enostavno povežejo z vašo napravo, kar omogoča brezžično poslušanje glasbe brez zapletenih kablov.

Slušalke BE58 odlikuje izjemen zvok z globokimi basi in jasnimi visokimi toni, kar vam omogoča popolno doživetje glasbe med vašimi treningi. Vgrajen mikrofon omogoča prostoročno telefoniranje, tako da lahko brez težav sprejmete klice med vadbo.

Ponašajo se z dolgo življenjsko dobo baterije, ki omogoča do 12 ur neprekinjenega predvajanja glasbe. Slušalke BE58 imajo tudi hitro polnjenje, ki vam omogoča, da jih hitro napolnite in se ponovno vrnete v akcijo.

Ne glede na to, ali se ukvarjate s tekom, fitnesom ali drugimi športnimi aktivnostmi, Borofone Sports Earphones BE58 Neck Bluetooth vam bodo zagotovile vrhunsko kakovost zvoka, udobje in vzdržljivost, ki jih potrebujete med vašim aktivnim življenjskim slogom.

Specifikacije:

Povezljivost: Bluetooth 5.0

Življenjska doba baterije: Do 12 ur predvajanja glasbe

Hitro polnjenje: Da

Mikrofon: Vgrajen mikrofon za prostoročno telefoniranje