JBL Bluetooth slušalke Wave Buds BT5.2 – črne

57,99 

SKU7b62fa362f9c
Status7 na zalogi

JBL Bluetooth slušalke Wave Buds BT5.2 – črne

JBL Deep Bass Sound

Izkoristite največ iz svojih miksov z visokokakovostnim zvokom, ki ga zagotavljajo varne in zanesljive slušalke z 8mm gonilniki s tehnologijo JBL Deep Bass Sound.

Udobno prileganje

Ergonomska oblika JBL Wave Buds je tako udobna, da boste pozabili, da jih nosite. Oblika ušesnih čepkov nežno zatesni vaša ušesa, blokira zunanje zvoke in izboljša nizke tone.

Do 32 ur skupne avtonomije baterije z možnostjo hitrega polnjenja

Z 8 urami delovanja baterije v slušalkah in 24 urami v polnilni škatlici, JBL Wave Buds omogočajo celodnevno poslušanje. Ko potrebujete več energije, lahko v samo 10 minutah hitrega polnjenja pridobite dodatni dve uri delovanja.

Značilnosti

Bodite pozorni na svojo okolico

Pojdite kamorkoli in slišite vse s tehnologijo Smart Ambient. Ko morate za kratek klepet prekiniti, vam TalkThru omogoča, da takoj slišite sebe in okolico brez odstranjevanja slušalk. Ali pa uporabite Ambient Aware, da glasba ostane vključena, medtem ko ostajate pozorni na svojo okolico.

Prostoročni klici z VoiceAware

Ko opravljate prostoročne stereo klice na poti, vam VoiceAware omogoča uravnavanje, koliko svojega glasu slišite med pogovorom z drugimi.

Vodoodporne in odporne na prah

Od plaže do kolesarske poti, slušalke s certifikatom IP54 in polnilna škatlica z oceno IPX2 so vodoodporne in odporne na prah za celodnevne izkušnje.

Združljive z aplikacijo JBL Headphones

Poslušajte cel dan – po svoje. Nastavite zvok po svojem okusu s posebno aplikacijo in spremenite JBL Wave Buds v vašega idealnega zvočnega spremljevalca.