JBL Tune 215BT bluetooth slušalke črne

35,99 

SKU9103f7c23cc9
StatusNi na zalogi

JBL Tune 215BT bluetooth slušalke črne

Slušalke JBL Tune 215BT so opremljene z natančno uglašenimi 12-milimetrskimi gonilniki, ki zagotavljajo globok in močan bas ter jasne visoke tone. Ne glede na glasbeni žanr, ki ga poslušate, boste začutili vsak utrip in note, kot so bile prvotno zasnovane.

Zaradi ergonomske zasnove in udobnih ušesnih nastavkov se bodo slušalke popolnoma prilegale vašim ušesom, kar vam omogoča dolgotrajno poslušanje brez neprijetnosti. Ne glede na to, ali ste na poti, v telovadnici ali doma, boste lahko brezskrbno uživali v glasbi.

Slušalke JBL Tune 215 so opremljene z mikrofonom in vgrajenim upravljalnikom na kablu, kar vam omogoča enostavno sprejemanje klicev in upravljanje glasnosti, ne da bi morali vzeti telefon iz žepa. To je izjemno priročno, saj vam omogoča, da ostanete povezani in opravljate več opravkov hkrati.

Poleg izjemnega zvoka in priročnosti so slušalke JBL Tune 215BT tudi trpežne in vzdržljive. Zasnovane so s kakovostnimi materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Ne glede na to, kam vas popeljejo vaše aktivnosti, bodo te slušalke z vami korak za korakom.

Zahvaljujoč vgrajenemu 3,5-milimetrskemu priključku so slušalke JBL Tune 215 združljive z večino pametnih telefonov, tablic, prenosnih računalnikov in drugih naprav. Enostavno jih priključite in se potopite v neverjeten zvok brez kakršnih koli težav ali omejitev.

Izkusite popolno glasbeno doživetje z JBL Tune 215 slušalkami. Ne glede na to, ali ste strasten ljubitelj glasbe ali zgolj iščete kakovostne slušalke za vsakodnevno uporabo, bodo te slušalke presegle vaša pričakovanja. Prepustite se glasbi na najboljši možni način s slušalkami JBL Tune 215.