JBL Tune 710 BT bluetooth slušalke naglavne črne

59,99 

SKU0df14bbda711
StatusNi na zalogi

JBL Tune 710BT bluetooth slušalke naglavne črne

Slušalke JBL TUNE 710BT prinašajo veliko basov in veliko zabave. Z močnim zvokom JBL Pure Bass vam omogočajo brezžično poslušanje glasbe. Njihov lahek čezušesni dizajn zagotavlja maksimalno udobje in potopitev v zvok. Ko jih ne uporabljate, jih lahko zložite v kompaktno obliko, kar je idealno za vaše pustolovščine. S priloženim avdio kablom lahko zabavo podaljšate, če želite.

S pomočjo gumbov na slušalki lahko sprejemate klice in prostoročno upravljate z glasbo. Prav tako imate možnost aktivirati glasovnega pomočnika za lažje upravljanje na poti. Z dolgo avtonomijo baterije, ki traja do 50 ur, lahko uživate v glasbi ves dan. In če se vam mudi, hitro 5-minutno polnjenje vam prinese dodatne 3 ure predvajanja glasbe.

Slušalke omogočajo povezavo z dvema napravama prek Bluetootha istočasno. Tako lahko brez težav sprejemate klice na telefonu, medtem ko poslušate pretočne video posnetke na tablici.

Te slušalke ponujajo vrhunski zvok JBL Pure Bass, ki je značilen za JBL izdelke, ter brezžično pretakanje glasbe prek Bluetooth 5.0. Zmogljiva baterija vam omogoča dolgotrajno poslušanje, medtem ko hitro polnjenje zagotavlja, da ste vedno pripravljeni na zabavo.

  • Bluetooth Verzija 5.0
  • Doseg to 10m
  • Avtonomija: Do 50 ur predvajanja glasbe prek Bluetootha
  • Teža: 220 g
  • Dolžina avdio kabla 1,2 m