Xiaomi Mi EarBuds 3 Lite TWS bluetooth slušalke bele

29,99 

SKU1131f608dc8e
StatusNi na zalogi

Xiaomi Mi EarBuds 3 Lite TWS bluetooth slušalke bele

Potopite se v glasbeno izkušnjo!

Lahke in moderne slušalke Xiaomi Redmi Buds 3 Lite se ponašajo z izjemno kakovostno zvočno reprodukcijo in mikrofoni s tehnologijo Noise Cancellation, za zvok brez šumenja in motenj pri telefonskih pogovorih.

Največja prednost slušalk je njihova Bluetooth® 5.2 povezava, ki je najnovejša različica z najhitrejšim in najbolj kakovostnim prenosom signala ter kakovostjo zvoka.

Slušalke imajo neverjetno avtonomijo predvajanja, saj z enim polnjenjem zagotavljajo do 5 ur neprekinjenega predvajanja, polnilna enota pa jim še dodatno podaljša čas predvajanja, na skupnih 18 ur! USB Type-C vhod za polnjenje na polnilni postaji vam omogoča tudi hitro polnjenje, zato bodo slušalke vedno polne in pripravljene na uporabo.

Bluetooth 5.2

Popolnoma nova Bluetooth različica 5.2 prinaša bistveno izboljšane zmogljivosti proti motnjam in stabilnejšo povezavo za popoln zvok brez motenj med klicanjem in pogovori.

Do 18 ur predvajanja

Slušalke z enim polnjenjem zagotavljajo 5 ur neprekinjenega predvajanja, skupaj s polnilno postajo pa se ta čas podaljša na neverjetnih 18 ur. Brez skrbi jih uporabljajte vsak dan!

Odlično prileganje

Ergonomska oblika prinaša popolno udobje pri nošenju in zagotavlja, da Redmi Buds 3 Lite ostanejo varno v ušesih tudi med vadbo, tekom ali drugimi aktivnostmi.