Hoco prenosni bluetooth zvočnik tuba HC1 True Wireless črn vodoodporen IPX5 in s TWS funkcijo

19,99 

SKUe0912a0cb322
StatusNi na zalogi

Hoco prenosni bluetooth zvočnik tuba HC1 True Wireless črn vodoodporen IPX5 in s TWS funkcijo

Zvočik ima atraktiven moderen izgled. Z njim boste lahko poslušali vašo najljubšo glasbo kjerkoli in kadarkoli. Prepričal vas bo z uporabnostji in kvaliteto zvoka. Zvočnik ima globok in dinamičen zvok.

Zvočnik lahko povežete na vsako napravo, ki podpira bluetooth povezavo, lahko pa vzpostavite povezavo tudi preko AUX povezave. Ima tudi USB vtič, tako da lahko glasbo predvajate tudi preko USB ključa.

Zvočnik ima TWS funkcijo, kar pomeni, da lahko brezžično povežete dva enaka zvočnika med seboj.

V tuba igra z močjo zvočnika RMS 5W. Zvok je odličen tudi zato, ker ima zvočnik razporejen 360 stopinjsko, tako da se zvok odlično razporedi po prostoru.

Zvočnik je vodoodporen po standardu IPX5

Zvočnik ima FM radio, predvajate lahko MP3 obliko zapisa glasbe, vanj lahko vsatvite USB ključ. Ima vhod AUX ali vhod za slušalke 3,5.

 

Baterija zvočnika omogoča poslušanje glasbe do 4 ur. Vgrajena baterijo se da napolniti s priloženim polnilnim kablom, lahko ga polnite tudi s polnilcem vašega mobilnega telefona (MicroUSB vhod). Polnjenje je mogoče tudi ob poslušanju glasbe. Zaradi svoje kompaktne oblike je primeren za nošenje, potovanja in je odličen partner za zabavo na odprtem. Velikost zvočnika je 142 x 85 x 85 mm.

Specifikacije

Moč zvočnika: 5W RMS

Velikost: 142 x 85 x 85 mm

Možnost uporabe: FM Radio, Bluetooth, AUX, USB, Vhod za slušalke, Vodoodporni po standardu IPX5

Baterija: do 4 ur predvajanja glasbe

Čas polnjenja: 2 uri

Napajanje 220 V

V kompletu: zvočnik Hoco

Kabel microUSB

AUX kabel

navodila