Samsung tablica Samsung Galaxy Tab A7 Lite T220 8,7 inch 3GB/32GB WIFI – srebrna

188,00 

Ni na zalogi

Šifra: 097e89452a4f Kategorije: , ,
Galaxy Tab A7 Lite WIFI
Galaxy Tab A7 Lite
*Produkti se lahko razlikujejo od slik.
Igrajte, kjer želite
Zaslon 22,05 cm│Teža 366g│Kovinsko ohišje
Uživajte v filmih in igrah na širokem 22,05 cm (8,7″) zaslonu. Minimalno število okvirjev prinaša boljše razmerje med zaslonom in ohišjem, brez povečanja velikosti tabličnega računalnika. Udobna kompaktna oblika pomaga preprečevati utrujenost vaših rok, tudi ko igrate več ur.
Igrajte, kjer želite
* Slike so simulirane za ponazoritev. ** Merjeno diagonalno kot polni pravokotnik brez upoštevanja zaobljenih vogalov. Dejansko območje zaslona je manjše zaradi zaobljenih vogalov.
Zasnovan, da vas spremlja povsod
Ne odpovejte se stilu zaradi priročnosti. Galaxy Tab A7 Lite vam podari oboje v tankem paketu. Ta prenosni tablični računalnik, ki je tanek 8,0 mm in tehta 366 g, lahko enostavno spakirate v svojo torbo in vas ne bo omejeval s svojo težo. Izbirajte med elegantno sivo ali srebrnim zaključkom.
Zasnovan, da vas spremlja povsod
* Barva je odvisna od države in operaterja. ** Debelina in teža sta odvisni od konfiguracije in postopka izdelave.
Preprosti gibi za uporabo z eno roko
Z eno roko enostavno upravljajte svoj tablični računalnik. Meni na osnovi gibov vam omogoča, da lahko počnete različne stvari, kot so premik nazaj, ogled nedavnih aplikacij ter vrnitev na glavni meni, vse to s pomikanjem palca. Galaxy Tab A7 Lite vam v roke položi priročnost z na desetine funkcij.
Preprosti gibi za uporabo z eno roko
* Funkcijo lahko naložite prek trgovine Galaxy Store. ** Vse funkcije, funkcionalnosti, vsebine, uporabniške vmesnike in ugodnosti, ki so opisane tukaj, se lahko spremenijo brez predhodnega opozorila, njihova razpoložljivost pa je lahko odvisna od države/regije, modela naprave in različice OS.
Kamera, ki ujame vaše trenutke v živo
Galaxy Tab A7 kamera je pripravljena, da posname in deli vaše trenutke. Ta naprava bo poskrbela za neverjetne fotografije tako popolnih portretov kot čudovite pokrajine. Z 8 MP glavno kamero vaši spomini ostanejo živahni, svetli in razločni.
Kamera, ki ujame vaše trenutke v živo
* Slike so simulirane za ponazoritev.
Najbližje gledališče je prav tam, kjer ste tudi vi
Tanjši rob pomeni več prostora za večji, 22,05 cm (8,7″) zaslon na priročno kompaktnem tabličnem računalniku. Uživajte v zasebnem kinu v parku ali domači postelji z dvojimi zvočniki v ležečem položaju, kar zagotavlja bogat stereo zvok.
* Slike so simulirane za ponazoritev ** Merjeno diagonalno kot polni pravokotnik brez upoštevanja zaobljenih vogalov. Dejansko območje zaslona je manjše zaradi zaobljenih vogalov.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-89514658-si-feature-the-nearest-theatre-is-where-you-are-450954488--ORIGIN_IMG-.jpg
Shranite več priljubljenih vsebin
Pomnilnik 3+32GB│1TB Micro SD kartica
Galaxy Tab A7 Lite ima vgrajen 32 GB pomnilnik za vse videe, slike in datoteke z visoko ločljivostjo. Lahko pa ga še razširite z Micro SD kartico, s katero dobite kar 1 TB. Shranite več in izbrišite manj.
Shranite več priljubljenih vsebin
* Možnosti pomnilnika in razpoložljivost so odvisni od države oz. regije **Micro SD kartica je naprodaj posebej. Do 1 TB. Zunanji pomnilnik lahko uporabite za shranjevanje medijev (fotografije, videi in glasbene datoteke), ne pa za shranjevanje aplikacij. * Razpoložljivost je odvisna od države in proizvajalca.
Življenjska doba baterije, ki izstopa
Galaxy Tab A7 Lite v sebi nosi več moči, kot bi jo pričakovali v tako tanki napravi. 5100 mAh* baterija vam daje svobodo, da lahko za dlje časa pozabite na polnilec, ko morate nekam iti ali pa imate namen gledati veliko stvari.
* Tipična vrednost na testih v laboratorijskih pogojih tretje osebe. Tipična vrednost je ocenjena povprečna vrednost ob upoštevanju deviacije zmogljivosti baterij v vzorcu baterij, testiranih po standardu IEC 61960. Nazivna (najmanjša) zmogljivost je 4980 mAh. Dejanska vzdržljivost baterije je odvisna od okolja omrežja, načina uporabe in drugih dejavnikov.
Življenjska doba baterije, ki izstopa
Naj vaše Galaxy naprave ostanejo povezane
Naj bo vaše življenje bolj udobno z brezhibno povezavo med vašimi Samsung Galaxy napravami. Prijavite se v svoj Samsung račun in povežite Galaxy Tab A7 Lite s svojim telefonom. Nato lahko sprejemate klice in pošiljate sporočila s svojega tabličnega računalnika ter se povežete na dostopno točko za mobilne podatke, ne da bi vam bilo treba dvigniti telefon.
* Funkcija za klicanje in pošiljanje sporočil na drugih napravah je podprta med Samsung napravami z Android P ter najmanj 3 GB RAM-a. Datum lansiranja funkcije storitve se lahko razlikuje glede na regijo, operaterja in napravo. ** Za delovanje funkcije za klicanje in pošiljanje sporočil na drugih napravah morata biti obe napravi povezani z istim Samsung računom ter prvotno združeni v nastavitvah, da se samodejno povežeta. *** Auto Hotspot funkcija je na voljo samo med Samsung pametnimi telefoni in Samsung tabličnimi računalniki z operacijskim sistemom Android 10 ali novejšim. **** Za delovanje Auto Hotspot funkcije morata biti obe napravi povezani z istim Samsung računom. ***** Razpoložljivost mobilne dostopne točke je odvisna od politike operaterja.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-89514716-si-feature-keep-the-connection-in-your-galaxy-450954496--ORIGIN_IMG-.jpg
Digitalno igrišče za igro in učenje
Samsung Kids vam omogoča, da oblikujete varno okolje, ki ga bodo lahko vaši otroci raziskovali. Preprosto pritisnite Samsung Kids na hitri plošči in uživajte v originalnih aplikacijah z liki, ki živijo v virtualnem svetu. Starševski nadzor vam omogoča nadzor uporabe in časa igranja, zato lahko tablični računalnik mirno izročite mlajšim.
Digitalno igrišče za igro in učenje
Varnost na vseh ravneh varuje, kar je vaše
Samsung Knox zagotavlja varnost vojaškega razreda. Knox varnostna platforma omogoča večslojno zaščito z integracijo programske in strojne opreme ter tako varuje vaše osebne podatke pred zlonamerno programsko opremo in napadi.
Varnost na vseh ravneh varuje, kar je vaše
*Slike so simulirane za ponazoritev.