Samsung tablica Samsung Galaxy Tab A8 X200 10,4 inch 3GB/32GB WIFI – srebrna

230,00 

SKUd2dd1dd543e4
StatusNi na zalogi
Potopni zaslon

Potopni zaslon
7040 mAh baterija

7040 mAh baterija
 

Širši pogled na svet

26,69 cm (10,5″) širok zaslon s simetričnim robom, ki meri le 10,2 mm, vam omogoča, da se popolnoma potopite v dogajanje na zaslonu. Raziskujte brez kompromisov. Od izjemnih filmov do poučnih vsebin za vaš prosti čas, Galaxy Tab A8 vas preko večjega in boljšega zaslona vabi v širši svet.
* Slika na zaslonu je simulirana za ponazoritev.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-98606888-si-feature-a-bigger-view-to-a-broader-world-530749924ORIGIN_IMG.jpg
Klasično. Sodobno
Galaxy Tab A8 tablica je živahno estetska z mladostnim kul pridihom. Z elegantnim kovinskim ohišjem z izjemno tankim profilom debeline le 6,9 mm prinaša Samsung značilno obliko tabličnega računalnika v sivi, fantomsko srebrni in rožnato zlati barvi, ki poudarja njen brezhiben čar.
* Razpoložljivost barv je odvisna od države in operaterja.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-98606900-si-feature-classic--contemporary-530749922ORIGIN_IMG.jpg
Potopite se v dinamične zvoke
Izboljšajte svojo izkušnjo zabave s štirimi zvočniki, ki jih poganja prostorski zvok Dolby Atmos® ter razkrivajo vsako podrobnost zvoka z izjemno jasnostjo in globino. Galaxy Tab A8 odpira zaokroženo vesolje vsebin, iger in dejavnosti, ki jih imajo radi mladi, za realistično doživetje na poti.
* Slika na zaslonu je simulirana za ponazoritev.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-98606912-si-feature-dive-into-dynamic-sounds-530749920ORIGIN_IMG.jpg
Naj vas prevzame višja sila
Galaxy Tab A8 naprava z osemjedrnim procesorjem v kombinaciji z do 4 GB RAM-a in 128 GB notranjega spomina je vedno pripravljena na izzive, ne da bi pri tem oslabila hitrost ali izpraznila baterijo. Prihranite več z 1-TB microSD kartico ter ostanite podprti z baterijo s (tipično) kapaciteto 7040 mAh in 15 W hitrim polnjenjem.
Naj vas prevzame višja sila
* Galaxy Tab A8 je na voljo s številnimi možnostmi RAM-a in spomina. Osnovna različica ponuja 3 GB RAM-a in 32 GB spomina, medtem ko je 4 GB RAM-a na voljo pri zmogljivosti 64 GB in 128 GB. * Kombinacije spomina in zmogljivosti pomnilnika so odvisne od države ali regije. * Skupna količina razpoložljivega uporabniškega pomnilnika je manjša od skupnega pomnilnika zaradi shranjevanja operacijskega sistema in programske opreme, ki se uporablja za delovanje funkcij naprave. Dejanski uporabniški pomnilnik se lahko razlikuje glede na operaterja in se lahko spremeni po nadgradnji programske opreme. * MicroSD kartica je naprodaj posebej. * Tipična vrednost je preizkušena v neodvisnih laboratorijskih pogojih. Tipična vrednost je ocenjena povprečna vrednost ob upoštevanju deviacije kapacitete baterij v vzorcu baterij, testiranih po standardu IEC 61960. Nazivna (najmanjša) kapaciteta je 6.820 mAh. * 15 W hitri polnilec je naprodaj posebej. * Slika na zaslonu je simulirana za ponazoritev.
Bogato. Dostopno. Povsem vaše
S Samsung TV Plus aplikacijo Galaxy Tab A8 zagotavlja takojšnjo brezplačno televizijo – kadarkoli in kjer koli. Uživajte v tisočih urah novic, športa, filmov, različnih otroških vsebin in še več. Preprosto zaženite Samsung TV Plus aplikacijo in uporabite VODNIK ter si oglejte, kaj se trenutno predvaja in kaj sledi.
* Slika na zaslonu je simulirana za ponazoritev. * Razpoložljivost Samsung TV Plus aplikacije je odvisna od države, regije ali ponudnika omrežja. * Potrebna je omrežna povezava. * Razpoložljivi kanali in programi so odvisni od države/regije in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-98606942-si-feature-abundant--accessible--all-yours-530749914ORIGIN_IMG.jpg
Preizkusite YouTube Premium
Privoščite si YouTube izkušnjo brez oglasov, tako da unovčite dvomesečno naročnino na YouTube Premium brez dodatnih stroškov. Z brezplačnim dostopom, ki ga dobite ob nakupu Galaxy Tab A8, lahko gledate videoposnetke tudi med uporabo drugih aplikacij ali ko je zaslon zaklenjen.
Preizkusite YouTube Premium
Video učne ure s snemalnikom zaslona so enostavne
Galaxy Tab A8 ima vgrajen snemalnik zaslona, ki omogoča enostavno in brezhibno snemanje spletnih predavanj v živo. Ostanite zbrani skozi celotno predavanje z neposrednim označevanjem vsebin in beleženjem ključnih dejstev.
* Slika na zaslonu je simulirana za ponazoritev.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-98606966-si-feature-video-lessons-made-easy-with-screen-recorder-530749942ORIGIN_IMG.jpg
Naj bo vaš otrok osredotočen in varen s Samsung Kids
Samsung Kids vključuje polno zabavnih dejavnosti, ki spodbujajo otroke k učenju, ter predstavlja varno okolje, v katerem lahko vaš otrok raziskuje svet in se povezuje s svetom. Z izboljšanim starševskim nadzorom lahko nastavite omejitve časa predvajanja, omogočite selektiven dostop do aplikacij in si na hitro ogledate njihove dejavnosti.
* Vsebine, ki jih ponuja Samsung Kids, so odvisne od države ali regije. * Slika na zaslonu je simulirana za ponazoritev.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-98606978-si-feature-keep-your-child-engaged---safe-with-samsung-kids-530749918ORIGIN.jpg
Naredite več, na več načinov
Izkoristite izboljšano Samsung izkušnjo z več okni. Na Galaxy Tab A8 lahko zaslon razdelite na pol in naredite dve stvari hkrati. Po potrebi lahko prilagodite ostrino okna s preprostim premikom (povleci in spusti), delite vsebino med aplikacijami ter celo premaknete in spustite obvestilo.
Naredite več, na več načinov
* Slika na zaslonu je simulirana za ponazoritev.
Ostanite zaščiteni s Samsung Knox
Samsung Knox onemogoči vdore že na ravni strojne opreme. Jedro, ki služi kot možgani naprave, je v realnem času zaščiteno pred napadi. Ta večplastna, najsodobnejša platforma nenehno pregleduje osnovno programsko opremo in preverja celovitost naprave.
Ostanite zaščiteni s Samsung Knox
* Slike na zaslonu so simulirane za ponazoritev.
 • Nadaljujte aplikacije na drugih napravah
  Nadaljujte tam, kjer ste končali, kadar koli. Če ste prijavljeni v isti Samsung račun, se lahko vrnete na svoje zapiske ali nadaljujete iskanje po internetu, medtem ko prosto preklapljate med obema napravama.
  this_carousel_feature_title_1
 • Razširite svoja obzorja
  Izdelajte, dostavite in dosezite veliko več z brezhibnim kopiranjem in lepljenjem med napravami. Ne glede na to, ali ustvarjate tablo razpoloženja ali dodajate informacije na PowerPoint diapozitive, bosta vaša produktivnost in ustvarjalna energija tekli bolj svobodno in učinkoviteje.
  this_carousel_feature_title_2
 • Povezovanje brez zamud
  Naj bo zamudno ročno seznanjanje najljubših naprav stvar preteklosti. Od prenosnega računalnika in ušesnih slušalk do Galaxy Watch pametne ure – vse naprave, ki so bile seznanjene z vašim Galaxy telefonom, bodo samodejno prikazane na seznamu Bluetooth naprav na vaši Galaxy Tab A8 napravi.
  this_carousel_feature_title_3
 • Nikoli ne zamudite takta
  Ne skrbite, da bi karkoli zamudili. Uživajte v trenutku z glasbo ali vsebino, ki vam je všeč. Kadar koli prejmete klic, se Galaxy Buds brezžične slušalke samodejno preklopijo na vašo tablico, tako da lahko takoj sprejmete klic.
  this_carousel_feature_title_4

Prev Next

* Vse funkcije do podprte na One UI 3.1. Razpoložljivost One UI 3.1 je odvisna od naprave, države, regije in operaterja. * Vsaka naprava mora imeti One UI 3.1, vklopljeno Bluetooth funkcijo in biti povezana v isti Samsung račun. * Funkcija nadaljevanja aplikacij na drugih napravah je združljiva samo s Samsung Internet in Samsung Notes. Za delovanje funkcije morata biti napravi, ki ju boste uporabljali, prijavljeni v isti Samsung račun in povezani v isto Wi-Fi omrežje, pri čemer morata biti na obeh napravah omogočen Bluetooth in funkcija Nadaljuj na drugih napravah. * Slike na zaslonu so simulirane za ponazoritev.