Pametni telefon Samsung Galaxy A25 A256 5G DS telefon 6GB/128GB – modro črn

289,99 

SKUc6844fbc4fc5
StatusNi na zalogi

Samsung Galaxy A25 A256 5G DS telefon 6GB/128GB – temno moder

Glavne značilnosti:

16,42 cm (6,5”) FHD+ Super AMOLED

50MP OIS kamera

5nm osemjedrni procesor

Super hitro polnjenje
 

Opis:

Izboljšan za genialnost
To je čudovito. 16,42 cm (6,5”) Super AMOLED zaslon Galaxy A25 5G telefona izraža bogate barve in podrobnosti s svetlostjo do 1000 cd/m2 in je izboljšan s tehnologijo Vision Booster za jasno vidljivost na prostem. Dodatno Zaščita za udobje oči zmanjšuje škodljivo modro svetlobo in tako skrbi za vaše oči podnevi in ponoči.
Izboljšan za genialnost
Definicija preprostosti v obliki
Z Galaxy A25 5G so bili odstranjeni nepotrebni sestavni deli. Izpostavljena je njegova osnovna oblika s čisto postavitvijo kamer, elegantno obliko, unikatnimi vzorci in zamegljenim zaključkom. Na voljo v modro črni, modri, svetlo modri in rumeni.
Definicija preprostosti v obliki
* Razpoložljivost barv je odvisna od države, regije in operaterja.
Sistem več kamer za kinematografsko življenje
* OIS: Optična stabilizacija slike.
Stabilni video posnetki, gladko gibanje
Ste na trdnih tleh. OIS in VDIS stabilizirata vaše video posnetke z osupljivim 500 Hz vzorčenjem premikanja, kar vam omogoča enostaven zajem kinematografskega občutka na poti ali na zahtevnem terenu.
 
Feature image 2
Nadgrajeno za vaše potrebe po selfijih
Galaxy A25 5G zajame jasne in čiste selfije z izboljšano 13 MP sprednjo kamero.
* Slika je simulirana za ponazoritev.
50 MP za resno fotografijo
Vaša naprava, opremljena s 50 MP glavno kamero, je pripravljena, da s pomočjo funkcije OIS posname slike visoke ločljivosti.
* Slika je simulirana za ponazoritev.
Hiter, prostoren in mogočen
Naredite vse z zmogljivim Exynos 1280 procesorjem, 6 GB/8 GB pomnilnikom in 128 GB/256 GB shrambo z možnostjo dodatnega 1 TB na microSD kartici. Vse skupaj povezuje hitrost 5G.
Hiter, prostoren in mogočen
* Potrebna je optimalna 5G povezava. Razpoložljivost in dejanska hitrost omrežja 5G se lahko razlikujeta med posameznimi državami, regijami, ponudniki omrežja in uporabniškimi okolji. ** Možnosti in razpoložljivost shrambe/pomnilnika se lahko razlikujejo med državami, regijami ali operaterji. *** Razpoložljivost kapacitete shrambe/pomnilnika je odvisna od predhodno nameščene programske opreme. **** MicroSD kartica je naprodaj posebej.
Polnite s super hitrim polnjenjem
Ostanite v pogonu dlje časa z zmogljivo 5000 mAh (tipično) baterijo, ki se znova napolni s super hitrim polnjenjem, da vas postavi nazaj na vašo pot.
Polnite s super hitrim polnjenjem
Široka uporabnost
 • Naj vas objame zvok
  Vrhunski način poslušanja. Galaxy A25 5G telefon z realističnim zvokom Dolby Atmos vaše pesmi in video vsebine spremeni v čiste zvočne izkušnje.
 • Še več razlogov, da se počutite varne
  Vaša naprava je vaš partner. Z zagotovljenimi štirimi generacijami posodobitev OS in 5-letnim varnostnim vzdrževanjem bo vaša izkušnja z Galaxy A25 5G napravo sčasoma še boljša.
 • Odklenite s svojim prstnim odtisom
  Vaša varnost, skrbno preverjena s stranskim bralnikom prstnih odtisov, je zasnovana tako, da je dostopna samo z vašim prstnim odtisom.
Samsung Galaxy izkušnja
 • Smart Switch
  Ne glede na to, ali boste preklopili z druge Galaxy, iOS ali Android naprave, boste lahko svoje pomembne podatke brez truda prenesli na svojo novo Galaxy napravo.
 • Hitra souporaba
  Deljenje vaših datotek, fotografij in dokumentov je pravkar postalo hitro in zaščiteno.
 • S Samsung Knox Vault so lahko vaši zasebni podatki, kot so gesla, PIN-številke in vzorci, zaščiteni v ločenem pomnilniku, ki je varen pred posegi. Ta pomnilnik vam lahko pomaga zaznati in ščititi pred grožnjami, ki vključujejo napetost, napake, visoke temperature in laser.
 • Povečajte svojo produktivnost in ustvarjalnost na vseh Samsung Galaxy napravah.
* Dejanski uporabniški vmesnik je lahko drugačen. Slika je simulirana za ponazoritev. ** Samsung Galaxy naprave, ki so prikazane na sliki, so naprodaj posebej. *** Za več informacij o funkcijah Smart Switch in Hitra souporaba obiščite ciljni strani na Samsung.com. **** Varnostne funkcije ali arhitektura strojne/programske opreme Samsung Knox Vault na Samsung Galaxy A seriji pametnih telefonov se lahko razlikuje od Samsung Galaxy vodilnih naprav, ki vključujejo S serijo, Z serijo, S FE serijo pametnih telefonov in Tab S serijo tabličnih računalnikov, ki so bili izdani od leta 2021. ***** Razpoložljivost Samsung Knox Vault je lahko odvisna od modela naprave.