PRENOSNA PLASTENKA ZA VODO IN HRANO ZA PSE

9,99 

Praktična steklenička 2 v 1 za vašega psa. Idealena za dolge sprehode in trening z vašim ljubljenčkom. Omogoča enostaven dostop do vode in priboljškov vašega ljubljenčka.

Barva: zelena.

Material: plastika.

Kapaciteta: 258 ml za vodo + 200 ml za hrano.

SKUprenosni napajalnik zelen-1
Categories

Vaš ljubljenček bo jedel in pil brez težav tudi med potovanjem!

Praktična plastenka z dodatno posodico za prigrizke bo odpravila težavo, v kaj zapakirati vodo in hrano vašega hišnega ljubljenčka. Zahvaljujoč njej boste svojemu ljubljenčku zagotovili stalen dostop do vode in hrane, ne glede na to, kje se trenutno nahajate. Lahko ste prepričani, da bo vaš štirinožni prijatelj presrečen, da se bo lahko kadarkoli odžejal.

Za dodatno udobje je steklenica opremljena z zaklepom, ki omogoča lažji nadzor nad količino vode, ki jo natočite v posodo.

Kaj pa če bi kaj prigriznili? Med daljšimi pohodi lahko vaš kužek postane lačen. Seveda imamo tudi za to rešitev. Steklenička je opremljena z vrtljivo posodico, v katero lahko pospravite svoje najljubše priboljške.

Nepogrešljiva je med sprehodi, izleti ali odhodi k veterinarju. Če imate stekleničko s seboj, ste lahko prepričani, da vašemu ljubljenčku ne bo ničesar manjkalo. Tudi daljši izlet ne bo tako grozen, saj bo za vašega ljubljenčka poskrbljeno.

Steklenička je lahka in kompaktna. Z lahkoto jo pospravite v nahrbtnik ali torbico, z dodatno vrvico pa jo boste zlahka držali ali pritrdili na zunanjo stran nahrbtnika.

Bidon s posodico za prigrizke je odlična rešitev za lastnike štirinožnih psov. Popoln je za vse pasme psov in mačk, tako velike kot majhne.

Še več, stekleničko je enostavno vzdrževati čisto. Zasnovana je iz trpežne plastike, ki je enostavna za čiščenje. Steklenico samo operite pod tekočo vodo. Upoštevajte le, da se izogibate pralnim tekočinam z močnim vonjem.

Tehnični podatki:

  • prostornina: 258 ml za vodo + 200 ml za hrano
  • material: plastika
  • barva: zelena

Dimenzije:

  • steklenica (Š x V): 7 cm x 25,5 cm
  • pakiranje: 7,5cm x 7,5cm x 27cm