VRTNA VODNA FONTANA ZA OTROKE 96X55 CM

5,99 

Napihljiva fontana za otroke, ki bo vsako bivanje na vrtu naredila izjemno dogodivščino. Žive barve, očarljive grafike in napihljive figure so elementi, ki bodo zagotovo pritegnili pozornost vsakega malčka.

Dimenzije otroškega bazena: 96 cm x 55 cm.

SKUVodna fontana-1
Categories

Ajoj vodna avantura!

V vročih poletnih dneh ni nič boljšega kot hladna voda, ki nežno ohladi od vročine razgreto telo. In z vrtno fontano se lahko takšna aktivnost spremeni celo v neverjetno vodno dogodivščino!

Vrtna fontana za otroke je izdelek, ki zagotavlja neverjetno zabavo! Spodbuja vas k preživljanju časa na prostem in vas poziva h gibanju !

Dizajn vodne podloge bo zagotovo pritegnil pozornost vašega malčka – vpadljive barve, ljubke grafike z morskimi živalmi in dvema figurama v obliki morskega konjička in morske zvezde ne bodo pustile nobenega otroka mimo ravnodušnega!

Upravljanje izdelka je zelo preprosto – nanj samo priključite vrtno cev in iz posebnih luknjic bo začela škropiti voda kot iz pravega vodnjaka!

Postavljena fontana bo poleg ogromne količine zabave in hlajenja služila tudi kot prostor za krepitev medsebojnih odnosov in celo kot barvit okras vašega vrta !

Igranje v fontani bo odlična priložnost za čudovite vodne dogodivščine vašega otroka!

Izdelek je izdelan iz visokokakovostne plastike , zato ste lahko prepričani, da bo zdržal celo poletno sezono – in še več!

Glavne značilnosti izdelka:

  • Barvit in zanimiv dizajn z ljubko grafiko in napihljivimi figurami,
  • Spodbuja aktivno preživljanje prostega časa na prostem,
  • Zagotavlja trenutek oddiha v vročih poletnih dneh,
  • Vzdržljiv material.

Vodna podloga s funkcijo fontane bo popolna kot darilo za vsakega navdušenca vodne zabave!

Dimenzije:

  • Notranji premer: 68 cm
  • Zunanji premer: 98 cm
  • Pakiranje: 28 cm x 22 cm x 4 cm